top of page

Våra tjänster

C.Mattsson Redovisning AB utför sina tjänster med ansvar och noggrannhet. Vi hjälper våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. 

Bokföring

 

C.Mattsson Redovisning AB följer lagar och regler. Vi uppdaterar oss regelbundet för att du som kund ska känna dig trygg med att din bokföring inte bara genomförs på, för dig, bästa tänkbara sätt utan också så att du som kund ska känna dig trygg med att dina siffror är korrekta och att du har bästa tänkbara förutsättningar att fokusera på din kärnverksamhet.

C.Mattsson Redovisning AB har kompetens att bokföra i flera olika system. Vårt primära system att bokföra i är Visma men om du som kund använder något annat system, anpassar vi oss till det. Förutom Visma har vi även kompetens av bokföring i FortNox och Hogia.

Löner

 

C.Mattsson Redovisning AB har kompetens av hantering och redovisning av löner. Vi hjälper dig och dina anställda med lösningar för att redovisa tid på ett sätt som passar er. Vi använder Visma Lön som ger garanterad lönehantering och lönespecifikationer med information om såväl vilken löneperiod utbetalningen gäller samt semesterhantering och annat som ingår.

 

Vi följer kontinuerligt med i utvecklingen av systemen och uppdaterar dem regelbundet för att kunna följa lagar och förordningar. Visma erbjuder även telefonappar och tilläggstjänster där dina anställda kan rapportera in sin tid smidigt och enkelt.

Rådgivning

 

C.Mattsson Redovisning AB:s rådgivning fokuserar alltid på att du som kund ska känna dig trygg med överblicken av ditt företags ekonomiska situation. I våra bedömningar följer vi lagar och förordningar samtidigt som vi alltid ger de mest lönsamma förslagen till dig.

 

Du ska som kund till C.Mattsson Redovisning AB inte bara känna dig trygg med att din bokföring är korrekt genomförd utan du ska också via vår rådgivning kunna ta ännu bättre beslut och öka din lönsamhet ytterligare.

Bokslut

 

C.Mattsson Redovisning AB upprättar bokslut till kunder vi utför den löpande redovisningen åt och även till kunder som gör sin egen bokföring. Bokslutet blir en grund till den årsredovisning som ska upprättas för aktiebolag, samt för inkomstdeklarationen.

C.Mattsson Redovisning AB har erfarenhet av både små och större bokslut. Boksluten uppförs med noggrann analys av balans och resultaträkning, samt förändringar under året med uppföljning.

Årsredovisning

 

I samband med bokslutsuppdraget upprättar C.Mattsson Redovisning AB en lagenlig årsredovisning.

 

C.Mattsson Redovisning AB har erfarenhet av många olika branscher och anpassar årsredovisningen enligt de redovisningsprinciper som är lagenliga enligt årsredovisningslagen. Årsredovisningen visar Er unika verksamhet och situation under året som gått.

Deklaration

 

C.Mattsson Redovisning AB utför inkomstdeklarationer för både aktiebolag och enskilda firmor.

bottom of page