top of page

Om C.Mattsson Redovisning AB

Historia

C.Mattsson Redovisning AB startades sommaren 2014.

När man frågar Christine Mattsson om varför hon beslutade att öppna eget så svarar hon att hon vill ha ett närmare och mer personligt samarbete med sina kunder, mer tid till att skapa mervärde för kunderna, än vad som ges tid till på en stor byrå.

 

Det ger också en större chans till att specialisera sig på en del verksamhetsområden. Hon har möjlighet att utveckla sin verksamhet och anpassa den till sina kunder på bästa tänkbara sätt, både flexibelt och effektivt.

 

"Jag vill hjälpa mina kunder att få ordning och reda på sin ekonomiska situation och kunna vara flexibel i mitt sätt att arbeta för att kunna bemöta varje kund på bästa tänkbara sätt" säger Christine. Varje kund ska kunna känna sig sedd och trygg med det arbete som C.Mattsson Redovisning utför.

Hur jobbar vi

C.Mattsson Redovisning AB är en personlig och ansvarsfull redovisningsbyrå. Vi anpassar vårt arbete så att alla våra kunder kan få så stor nytta av våra tjänster som möjligt på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi bryr oss om våra kunder och har en kontinuerlig dialog med de. Därför vet vi när saker sker och kan anpassa våra tjänster efter hur din situation som kund ser ut.

Vi använder i huvudsak Vismas program men har också erfarenhet av t.ex. Fortnox och Hogia. De fördelar du som kund får om du väljer att följa vårt hela paket med redovisning, lönehantering etc. i Visma, är att de avtal vi har med dem alltid ger oss tillgång till uppdaterad mjukvara. Det betyder inte bara de senaste funktionerna utan också en garanti för att vi genom uppdateringarna följer lagar och redovisningskrav.

bottom of page